betala med klarna

fri frakt över 500 kr

DESIGN

ÄKTHET SOM HÅLLER

Formspråket hos HALE är enkelt, funktionellt och inspirerat av de rena linjerna i det öppna halländska landskapet.  Att designa väskor som ska användas i generationer ställer krav. Inte bara på tidlös design och funktion, det kräver också djup kunskap om hantverket. Vi väljer ett avskalat och äkta tonläge, där materialet får spela huvudrollen. Läder är ett naturmaterial med naturliga skiftningar och märken, tidlös skönhet som blir mer personlig och vackrare med tiden.

Kollektionen är designad och uppbyggd så att så stor del som möjligt av hudarna används. Mängden produkter bestäms efter tillskärning för att minimera spill. Av bitarna som annars skulle slängas, skapar vi andra mindre produkter.

DESIGN FÖR LIVET

HALE designar för nutidens urbana nomad. Väskor, ryggsäckar, bälten och etuier skapade för de som har hela livet i en väska – dator och arbetsmaterial, ombyte och övernattningsprylar. Där man enkelt och snabbt växlar mellan hem, arbete och resa med genomtänkta kombinationer för att organisera och packa.

Våra smarta etuier är designade för att passa i väskorna och hjälpa dig att organisera precis det du behöver ha med dig: Datatillbehör. Glasögon. Nycklar. Kort. Pennor. Smink. Telefon. Vi har tänkt igenom hur vardagen ser ut, och skapat lösningarna som sätter punkt för kaos i väskan.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla