betala med klarna

fri frakt över 500 kr

VI ÄR HALE

Kalla oss gärna ambitiösa, och kanske ett uns naiva. Men vi vill vara med och förändra framtiden. Vi använder vår samlade kunskap till att ifrågasätta gamla sanningar, bryta mönster och utmana en traditionell bransch.

Det handlar om att ändra synsätt – inte bara på produktion, utan också på konsumtion. HALE är ett team av personer med olika bakgrund, som hålls samman och drivs av en passion och en tro på att små saker kan göra stor skillnad.

Vår resa började för många år sedan då vi ifrågasatte branschens rutiner och normer. Vi tyckte att det mesta var fel, men såg inte något ljus i tunneln. Då hade vi två val: Lämna industrin, eller börja arbeta för att förändra den.
Vi valde det senare.

Vårt ursprung är Halland, och det är här vi hämtar både vår inspiration och vårt material. Lädret i våra produkter har ett arv som vi är stolta över. Stolta för att du kan spåra varenda en av produkterna tillbaka till gården där historien en gång började. Lädret vi använder är restprodukter från livsmedelsindustrin. Med våra trettio år i branschen såg vi möjligheterna att göra en förändring.

Om Oss Bakgrund
Om Oss Bakgrund

Vi har ett nära samarbete med garverier som tar hand om våra halländska hudar. Fantastiska hantverkare som tillhör några av de bästa i världen. Tillsammans har vi ett ständigt pågående utvecklingsarbete, för att dokumentera och säkerställa en minimal påverkan på miljön. Ett arbete som nu gjort att vi nått ett första mål – att få våra bälten Svanenmärkta.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla